Dans der Vampieren verlengd

Ze zijn nog niet goed en wel geïnstalleerd in de Antwerpse Stadsschouwburg of de vampieren uit de rockmusical Dans der Vampieren mogen hun verblijf al verlengen. Na een week try-outs wordt de voorstelling wegens succes verlengd tot en met 10 oktober. Maar liefst 30.000mensen hebben de Vlaamse versie inmiddels gezien of hebben hun tickets reeds gekocht!

In Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en andere Oost-Europese landen was en is Dans der Vampieren een enorm succes. Ook ons land blijkt deze eerder atypische musical te smaken. Niet alleen de originele enscenering van Roman Polanski en de rockmuziek van Jim Steinman zorgen hiervoor. Een adembenemend decor en een ijzersterke Vlaamse cast, aangevoerd door Hans Peter Janssens en Anne Van Opstal, maken het plaatje compleet.

Dans der Vampieren is dus tot en met 10 oktober te zien in de Stadsschouwburg Antwerpen. Musical Reports was gister aanwezig bij de première van Into the Woods; dus zal aanstaande week de voorstelling bezoeken en een resensie schrijven.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies