Musicaleditie boek Soldaat van Oranje overhandigd

Vandaag overhandigde Prins Pieter-Christiaan van Oranje, vanwege zijn bijzondere band met Erik Hazelhoff Roelfzema,  het eerste exemplaar van de nieuwe editie van het boek Soldaat van Oranje.

In de bibliotheek van de Leidse Studenten Vereniging Minerva werd het boek in ontvangst genomen door de hoofdrolspeler van de gelijknamige musical, Matteo van der Grijn. De uitgever van Soldaat van Oranje, Unieboek | Spectrum, besloot met de komst van de musical het beroemde verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema, een van de bekendste verzetshelden van Nederlandse geschiedenis, opnieuw uit te geven. Van het boek zijn in de afgelopen veertig jaar al meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Uitgever Unieboek |Spectrum en theaterproducent NEW Productions hopen dat met de komst van de musical en de uitgave van de nieuwe editie, het verhaal van Hazelhoff Roelfzema ook voor een nieuwe generatie Nederlanders gaat leven.

“Met het overlijden van Erik verloor het boek zijn belangrijkste ambassadeur. Gelukkig zijn anderen opgestaan om deze rol te vervullen en Karin Hazelhoff Roelfzema te ondersteunen bij het levend houden van de herinnering.” aldus Eduard Richter, uitgever Unieboek | Spectrum

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies