Première Into The Woods

Afgelopen zaterdag vond de grote ‘Into The Woods-verhuizing’ plaats. Alle decorstukken, rekwisieten en andere benodigdheden werden van het M-lab overgebracht naar de Theaterfabriek in Amsterdam. Donderdagavond vond daar de première van Into The Woods plaats. Een deels vernieuwde, deels oude vertrouwde cast gaf hiermee het startsein voor de eerste M-lab tour.

Wat:
Into The Woods
Wie: O.a. Lone van Roosendaal, Wieneke Remmers, Rick Sessink, Filip Bolluyt, Annick Boer, Jasper Kerkhof, Marit Slinger, Remko Vrijdag en Sander Volders
Waar: Theaterfabriek, Amsterdam
Wanneer: 9 september 2010 (première)
Door: Saskia Ebbing & Monique Hoffmann

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies