We Will Rock You verbreekt kaartverkooprecord

Voor de nieuwe rockmusical We Will Rock You, een show met 25 van de grootste hits van Queen, zijn in een week na de première 24.000 kaarten verkocht. We Will Rock You verbreekt hiermee de verkooprecords van het Beatrix Theater in Utrecht. De rockmusical met onder anderen John Vooijs, Pia Douwes en Marjolein Teepen in de hoofdrollen, beleefde afgelopen vrijdag zijn knallende première in aanwezigheid van QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor. De kaartverkoop voor de maand december is per vandaag ook geopend.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen. We Will Rock You, met onder andere de wereldhits  ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’ vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

We Will Rock You is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.Kaarten zijn te bestellen via SEE 0900-1353 (45 cpm) en verkrijgbaar vanaf 25 euro (prijzen variëren per rang).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies