De Gelaarsde Kat zet puntjes op de “i”

Na het succes van Roodkapje De Musical en Hans & Grietje De Musical kruipen de acteurs van Van Hoorne Theaterproducties nu in de karakters van het sprookje van De Gelaarsde Kat De Musical. De cast van De Gelaarsde Kat is onder leiding van regisseur Marcel Smid alweer een korte tijd aan het repeteren. Naast de bekende Van Hoorne gezichten, waaronder Maud Mulder, Roy van den Akker en Sandra Dijkstra werken er ook nieuwe gezichten hard aan deze productie. Eén van deze nieuwe gezichten is Geert Hoes. Vandaag (7 september 20210) mochten wij een kijkje nemen in de (repetitie-)keuken. Musical Reports vroeg enkele castleden hoe ze zich nu optimaal voorbereiden op de première en over hun activiteiten buiten deze productie om.

Wat: De Gelaarsde Kat
Wie: Oa. Geert Hoes, Maud Mulder, Roy van den Akker & Sandra Dijkstra
Wanneer: 7 september 2010 (repetitie)
Waar: Theater de Lockhorst, Sliedrecht
Door: Sebas Verboom en Jouke van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies