Nieuwe “Hoe overleef ik…” musical

De musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen? krijgt een vervolg. In het theaterseizoen 2011-2012 is de musical Hoe overleef ik met/zonder liefde? in de Nederlandse theaters te zien, meldde de producent Theater Familie vrijdag.
Net als de eerste musical is de nieuwe voorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van de succesvolle kinderboekenschrijfster Francine Oomen. De musical gaat volgens de makers over ”liefde en angst, vertrouwen en onzekerheid, vriendschap en verwachtingen”. De eerste voorstelling stond afgelopen theaterseizoen op de planken.

Francine Oomen heeft dertien delen van de Hoe overleef ik…-serie op haar naam staan. Er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen boeken verkocht en de reeks staat al jaren bovenaan de lijst van de meest uitgeleende boeken in de bibliotheek. Er komt ook een tv-serie die is gebaseerd op de kinderboeken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies