Tommie Christiaan toch niet in Cirque Stiletto

Tommie Christiaan (bekend van zijn rollen in High School Musical en All Shook up / Love me Tender) zal toch niet te zien zijn in de show Cirque Stiletto. Dit melde hij vandaag zelf via Twitter. Als reden geeft hij de samenwerking die niet volgens plan zou lopen. Wel zal Tommie Christiaan dit najaar te zien zijn in het Avro programma “Op Zoek naar Zorro” waar hij één van de 11 kandidaten is. Daar zal gestreden worden om de titelrol in de musical Zorro.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies