Into the woods: De première

Donderdagavond vond in de Theaterfabriek de première van Into The Woods plaats. Een deels vernieuwde, deels oude vertrouwde cast gaf hiermee het startsein voor de eerste M-lab tour. Het M-Lab opende drie jaar geleden met Into the woods. Nu opent het M-Lab een nieuw hoofdstuk met deze productie in haar jonge geschiedenis. Na afloop van de première spraken wij met Lone van Roosendaal, Annick Boer, Remko Vrijdag en Koen van Dijk.

Wat: Into the Woods
Wie: Oa. Lone van Roosendaal, Remko Vrijdag, Annick Boer & Wieneke Remmers
Waar: Theaterfabriek te Amsterdam
Datum: 9 september 2010 (première)
Door:
Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies