Musicalartiesten halen €10.397 op voor Pakistan

Maandag 13 september vond de eerste editie plaats van MUSICALS UNPLUGGED. MUSICALS UNPLUGGED is een initiatief van Stichting Musical Helpt!, die begin 2010 werd opgericht door William Spaaij en Rudy Hellewegen. Musicalvedettes als Lone van Roosendaal, Richard Groenendijk, Noortje Herlaar, Martin van der Starre, Joey Schalker, Antje Monteiro, Celine Purcell, Freek Bartels, Maike Boerdam, Alexandra Alphenaar, Charly Luske en Cindy Bell brachten in een intieme sfeer prachtige solo’s ten gehore, ‘unplugged’ aan de vleugel. Het benefietconcert van afgelopen maandag bracht 10.397 euro op! Dit bedrag komt ten goede aan de slachtoffers van de overstroming in Pakistan.
De reacties waren lovend, zowel van collega artiesten als van musicalliefhebbers! Musicals UNPLUGGED zal zeker een vervolg krijgen. Initiatiefnemers William Spaaij en Rudy Hellewegen denken na over meerdere locatieprojecten met Musicals UNPLUGGED voor de toekomst.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies