Summer Nights in Zwolle

Show Events organiseerde 17 september “Summer Nights”. Deze populaire hitsong uit de musical Grease diende als inspiratiebron voor een nieuw en uniek theaterconcert met musicalartiesten. René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Charly Luske, Roy van Iersel, Renée van Wegberg en Suzan Seegers presenteerden, onder begeleiding van een professionele liveband, een spetterend concertprogramma dat bestond uit musicalsongs én de meest zomerse pophits. Dit unieke zomerconcert vond plaats in de theaterzaal van Regardz Event Center Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Wat: Summer Nights
Wie: René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Charly Luske, Roy van Iersel, Renée van Wegberg en Suzan Seegers
Wanneer: 17 september 2010
Waar: Regardz Event Center Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies