Dans der Vampieren verlengd tot en met 24 oktober

De rockmusical van Roman Polanski, is wegens succes opnieuw verlengd. De vampiers zullen zeker nog tot 24 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg vertoeven. Net voor de première op 9 september werd de voorstelling, na een week van succesvolle try-outs, al eens verlengd. Sindsdien blijven de mensen hun weg naar de Stadsschouwburg vinden. Met Dans der Vampieren brengt vzw Musical Van Vlaanderen een eerder atypische musical in de zalen: een musical vol griezelige, romantische en hilarische rock ’n roll! En Vlaanderen heeft duidelijk de smaak te pakken. Dans der Vampieren t.e.m. 24 oktober in de Stadsschouwburg Antwerpen

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies