WIN gesigneerd voorleesboek van Dokter Dolittle

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Maandag 30 augustus werd in een supermarkt in Utrecht een voorleesboek over Dokter Dolittle gepresenteerd. Emma Fairfax (Alexandra Alphenaar) en Dokter Dolittle (Edwin Rutten) kwamen op een olifant naar deze supermarkt toe om het eerste exemplaar te overhandigen. Naast de overhandiging van het voorleesboek werd er voor de aanwezige kinderen een ballonnenwedstrijd georganiseerd en werden de eerste exemplaren van het voorleesboek gesigneerd en uitgedeeld.

Musical Reports mag in samenwerking met V&V, Douwe Egberts en Jumbo een door Alexandra Alpehnaar en Edwin Rutten gesigneerd exemplaar verloten.

Wat moet je hier voor doen? Stuur voor 26 september a.s. een e-mail naar redactie [@] musicalreports.nl met daarin je postadres.  Zet in de onderwerp-regel: Prijsvraag Dokter Dolittle boek. Snel reageren is winnen, de winnaar is namelijk de persoon die als 5de deelnemer een email stuurt. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies