Moviestars: Mariska van Kolck goes Hollywood

Mariska van Kolck brengt dit seizoen een eigen liedjesprogramma. Hierin zal Mariska verschillende nummers uit bekende en onbekende films laat horen. Mariska liet de pers al even genieten van haar warme stem en vertolkte een paar nummers. Achteraf sprak Musical Reports met Mariska van Kolck en met regisseur Michael Diderich. Moviestars is vanaf 4 oktober in verschillende Nederlandse theaters te zien.

Wat: Moviestars
Wie: Mariska van Kolck en Michael Diderich
Waar: Brasa Dance Studios te Amsterdam
Datum: 21 september 2010 (presentatie)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies