Van Hoorne maakt plannen seizoen 2011/2012 bekend

Van Hoorne brengt volgend seizoen de voorstelling Kleinduimpje met daarin Geert Hoes en Sita in de hoofdrollen. Zoals we van Van Hoorne bekend zijn maken ze weer een eigen bewerking van het bekende sprookje. Voor de allerkleinste theaterbezoekers komt Van Hoorne met Thomas de Stoomlocomotief als theatervoorstelling. Hiervoor zijn de originele rechten gekocht.

Dit seizoen zal Van Hoorne gaan touren met De Gelaarsde Kat en 1953 de musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies