Lone van Roosendaal en Jim de Groot gaan ook vertellen

Lone van Roosendaal en Jim de Groot zullen naast Gijs Staverman, Jacques d’Ancona en Harm Edens zullen de rol van verteller op zich nemen in Rocky over the Rainbow. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens de perspresentatie.

Bijna 10 jaar na de eerste voorstelling is de parodiemusical ‘Rocky over the Rainbow’ opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. In de hilarische ‘Double Feature’ voorstelling worden de brave karakters uit ‘The Wizard of Oz’ door een noodlottig ongeval gedwongen samen te werken met de losbandige figuren uit een campy jaren ‘70 Horror-musical. ‘Rocky over the Rainbow’ werd in de zomer van 2001 een onverwachte hit. De musical groeide uit tot  publiekslieveling en oogstte louter positieve kritieken. De cast bestaat uit Rolf Koster, Linda Wagenmakers, Darryll Charles, Jorge Verkroost, Paul Walthaus, Jacqueline Aronson en Daphne Flint. Script en muziek zijn van de hand van regisseur Michael Diederich en componist/producent Eelco Claassen. ‘Rocky over the Rainbow’ gaat in première op 9 oktober in Theater De Meervaart in Amsterdam en is daarna tot eind december door het hele land te zien. ‘Rocky over the Rainbow’ is een productie van Amsterdam Independent Theatre. Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.rockyovertherainbow.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies