Nederlandse CD Legally Blonde verwacht in november

Begin november kunnen we de CD van Nederlandse versie van Legally Blonde verwachten. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens de eerste try-out van de voorstelling in IJmuiden.

Legally BLonde gaat over de blonde Elle Woods. Elle Woods leeft een zorgeloos leven in het zonnige Beverly Hills: hippe vrienden, de laatste designerfashion en het coolste vriendje van haar high school. Totdat dit vriendje haar tegen alle verwachtingen in dumpt! Hij vindt haar te dom en te blond en ze schaadt daarmee zijn toekomst. Dan neemt Elle het heft in haar eigen, perfect gemanicuurde, handen en volgt hem samen met haar Chihuahua naar Harvard. Het keurige Harvard schudt op zijn grondvesten en kleurt voor eens en altijd blond. Waren we allemaal maar blond!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies