Miss Saigon volgend jaar als Nederlandse tour

Stage Entertainment brengt volgend seizoen de musical Miss Saigon. De productie zal gaan touren langs de Nederlandse theaters. De voorstelling is dan voor de tweede maal in Nederland te zien. Van 1996 tot in 1999 was de voorstelling al exclusief in het Circustheater in Scheveningen te zien.

Miss Saigon is een liefdesverhaal over een Amerikaanse militair (Chris) die in tijd van oorlog verliefd wordt op het Vietnamese hoertje Kim. Tijdens de evacuatie uit Vietnam verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later, als Chris getrouwd is met een Amerikaanse vrouw (Ellen) en terugkeert naar Vietnam, staat hij opnieuw oog in oog met Kim en hun zoon.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies