Rocky over the rainbow bereikt stadium van voltooiing

Ongeveer tien jaar geleden maakte Nederland kennis met de double feature musical Rocky over the Rainbow. Een voorstelling waarin de karakters uit The wizard of Oz terecht kwamen in het verhaal van The Rocky horror picture show. Nu tien jaar later is deze voorstelling opnieuw op het Nederlandse toneel te zien. Dit keer met een gloed nieuwe score. Volgens Eelco Claasen (producent en bedenker) is deze show door de nieuwe score een volwassen comedy geworden. Ofwel Rocky over the rainbow bereikt het stadium van voltooiing, om in Frankelbaum achtige termen te spreken. Op de perspresentatie spraken wij met Eelco Claasen, Daphne Flint, Jorge Verkroost en Linda Wagenmakers.

Wat: Rocky over the rainbow
Wie: Paul Walthaus, Daphne Flint, Jorge Verkroost, Darryll Charles, Jacqueline Aronson, Rolf Koster en Linda Wagenmakers
Waar: De Meervaart, Amsterdam
Wanneer: 23 september 2010 (perspresentatie)
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies