Voorpoefjes bij Vlaamse Musical prijzen

De uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen 2010, komende dinsdag 28 september in het Brusselse entertainmentcomplex Viage, belooft opnieuw de spannendste musicalavond van het jaar te worden. Daarnaast is het ook hét glamoureuze evenement bij uitstek voor de Vlaamse musicalwereld én de Vlaamse showbizz.

Het programma van het gala van de Vlaamse Musicalprijzen 2010 belooft alvast spektakel. Zo worden de aanwezigen onder meer getrakteerd op voorproefjes uit het nieuwe musicalseizoen, dat zijn start de voorbije weken niet heeft gemist. Deborah De Ridder brengt een nummer uit Tell Me On A Sunday, de onewomanmusical van Andrew Lloyd Webber waarvoor ze lovende kritieken kreeg. Ook de cast van het door pers en publiek enthousiast onthaalde Dans der Vampieren is present, net als verschillende andere musicalproducties die de komende maanden te zien zijn in Vlaanderen. Daarnaast zijn er ook een aantal bijzonder musicalacts te zien, waarbij onder meer musicalfilms centraal staan.

Het gala belooft een wervelende show te worden, maar iedereen kijkt natuurlijk ook uit naar de winnaars van de Vlaamse Musicalprijzen 2010. Ganesha (9 nominaties) en The Sound of Music (6 nominaties) zijn topfavorieten, maar ook Je Anne, Pippi Zet de Boel op Stelten, Notre Dame de Paris en Pluk van de Petteflet maken kans. Onder meer Dean (Idool) en Michael Iongbloed (So You Think You Can Dance) reiken een prijs uit, maar ook heel wat andere BV’s tekenen present op dé musicalavod van het jaar.

Wie het gala wil bijwonen, kan voor de laatste tickets terecht op www.vlaamsemusicalprijzen.be. Klik HIER voor de genomineerden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies