WIN vrijkaarten “Een leven zonder jou”

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Wim (Pieter van Nieuwenhuyze), 19 jaar, neemt zijn intrek in zijn studentenwoning. Hij gaat kunst studeren – net zoals zijn moeder Roos (Marleen van der Loo). Maar Roos leeft niet meer. Plots ‘springt’ Iris (Lotte Geertsma) zijn kamer én zijn leven binnen. Maar Iris doet Wim aan zijn moeder denken. De realiteit van zijn relatie met Iris en de herinnering aan Roos vermengen zich met elkaar. In een draaikolk van emoties herbeleeft Wim de laatste weken met zijn moeder. Geen operatie of bestralingen konden haar dood op afstand houden. Wim neemt een beslissing die zijn leven zal beïnvloeden. Hoe zal liefde hun leven en toekomst bepalen? Deze voorstelling belooft een prachtvoorstelling te worden, daarom mag Musical Reports vrijkaarten weggeven.

Musical Reports mag in samenwerking met Musix Productions vrijkaarten weggeven voor “Een leven zonder jou”.

Voor de voorstelling op 10 november a.s. in het M-Lab te Amsterdam (aanvang 20.15 uur) mogen we 2 x 1 kaart weggeven. En voor de voorstelling op 27 november (aanvang 20.00 uur) a.s. in Theater Podium Bloos te Breda mogen we 4 x 1 kaart weggeven. Elke winnaar wint dus 1 kaart.

Beantwoord de volgende vraag: in het Duits is er een conceptalbum opgenomen van de voorstelling onder de naam “Wenn Rosenblatter Fallen”. Wie zong op dit album de rol die nu Marleen van der Loo zal vertolken?

Stuur je antwoord, de locatie waar je eventueel heen wil (Amsterdam of Breda) , en je postadres naar: redactie [@] musicalreports.nl. Dit onder vermelding van “Leven zonder jou prijsvraag”. Meedoen kan tot en met 20 oktober a.s. Winaars krijgen na het sluiten van de prijsvraag persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies