Ruud van Overdijk als Brit in We Will Rock You

De rol van Brit in We Will Rock You zal de komende periode gespeeld worden door Ruud van Overdijk. Hij vervangt de geblesseerde Martin van der Starre die voor de première van de rockmusical zijn achillespees volledig afscheurde. De afgelopen weken was Charly Luske te zien in deze rol en hij zal zich nu richten op zijn rol als vaste vervanger van Galileo. Wanneer Martin van der Starre zijn rol als Brit in We Will Rock You weer kan oppakken is nog niet bekend.

Ruud van Overdijk volgde zijn opleiding aan het Fontys Conservatorium Tilburg, afdeling Muziektheater. Hij was eerder te zien in Into The Woods, Jesus Christ Superstar en City of Angels. Ruud is een van de kandidaten van het televisie programma ‘Op zoek naar Zorro’.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers van QUEEN, waaronder ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Kind Of Magic’, staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie.

De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies