Musical Reports korting Sondheim concert met Noortje en Ernst Daniël

Op vrijdag 29 oktober a.s. wordt de wereldberoemde componist Stephen Sondheim in de concertserie De Vrijdag van Vredenburg geëerd met een programma rondom zijn mooiste liederen. Grijp hier bij Musical Reports uw kans om met aanzienlijke korting Ernst Daniël Smid en Noortje Herlaar live te zien en te horen samen met het Metropole Orkest onder leiding van Jan Stulen! U betaalt slechts € 19,- in plaats van €29,- per toegangskaart.

West Side Story, Sweeney Todd, A Little Night Music en Into the Woods. Het zijn inmiddels klassieke musicals die telkens opnieuw mensen raken en ontroeren. Op West Side Story na (hiervoor schreef hij alleen de lyrics, de muziek is van Leonard Bernstein) zijn ze allemaal gecomponeerd door Stephen Sondheim, die talloze successen vierde op Broadway. De Amerikaanse componist viert dit jaar zijn tachtigste verjaardag en dat was voor het Metropole Orkest aanleiding voor en groots Amerikaans musicalfeest. Niemand minder dan rasverteller en bariton Ernst Daniël Smid en sopraan Noortje Herlaar zullen in de huid kruipen van diverse musicalsterren. Ze worden bijgestaan door de jonge talenten Willeke Heijstee en Dave ten Kate.

Het concert vindt plaats in Vredenburg Leidsche Rijn, J.C. Verthorenpad 100, 3541 MV te Utrecht, en  begint om 20.15 uur. Voorafgaand aan het concert kunt u tevens een boeiende inleiding volgen om 19:30 uur. Bij het toegangsbewijs zijn het parkeren, een programmaboekje, garderobe en een drankje in de pauze inbegrepen. Na afloop blijven de buffetten open.

Bestellen “Beroemde Musicalsongs”  in De Vrijdag van Vredenburg 2010/2011
Dit kan eenvoudig  bij de kassa van Vredenburg: 030-2314544 o.v.v. “Aanbieding Musical Reports ”. Uw kaarten worden zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Meer informatie over de concerten en een routebeschrijving: www.vredenburg.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies