‘Een leven zonder jou’ werkt zich naar haar wereldpremière toe

4 november zal in het Amsterdamse M-lab de voorstelling Een leven zonder jou haar wereldpremière beleven. Een leven zonder jou gaat over Wim (Pieter van Nieuwenhuyze) een 19 jarige student. Hij gaat kunst studeren – net zoals zijn moeder Roos (Marleen van der Loo). Maar Roos leeft niet meer. Plots ‘springt’ Iris (Lotte Geertsma) zijn kamer én zijn leven binnen. In een draaikolk van emoties herbeleeft Wim de laatste weken met zijn moeder. Wim neemt een beslissing die zijn leven zal beïnvloeden. Hoe zal liefde hun leven en toekomst bepalen? Musical Reports sprak met Lotte Geertsma (columnist bij Musical Reports) en Pieter van Nieuwenhuyze over hun aandeel in Een leven zonder jou.

Wat: Een leven zonder jou
Wie: Pieter van Nieuwenhuyze, Lotte Geertsma en Marleen van der Loo
Waar: Theater Podium Bloos, Breda
Wanneer: 20 september 2010 (perspresentatie)
Door: Jouke van Buuren en Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies