Kaartverkoop gestart Magische Sprookjesconcert

Het is nog ver weg maar de kaartverkoop voor het Magische Sprookjesconcert in de Evenementenhal in Gorinchem is al begonnen. Van Hoorne Theaterproducties brengt met de Pinksteren van 2011 (12 & 13 juni) alle successen uit zijn musicals samen in één groot concert. Er zal een mega sprookjeskasteel worden gebouwd en per show zullen bijna drieduizend mensen genieten van dit spektakel. De hoofdrollen zullen gespeeld worden door de bekende sprookjesgezichten Maud, Geert Hoes en Sita Vermeulen. Verder zullen succeskarakters als Tina en Gerrit de Wolf uit Roodkapje De Musical en de levende spekkies Jan Willem en Veronica uit Hans & Grietje De Musical hun opwachting maken in de show.

De tovenaars Titus en Fien zijn hun sprookje kwijt en gaan in een anderhalf uur durende show op zoek naar hun eigen sprookje, De Gelaarsde Kat. Op deze sprookjesreis komen ze in diverse sprookjes terecht… Of ze uiteindelijk hun eigen sprookje gaan vinden? Dat is nog maar de vraag. Met een toneel vol met meer dan dertig acteurs, actrices, dansers, danseressen en een prachtig en groots sprookjeskasteel beloofd het een spectaculeire show te worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies