Mary Poppins en Coole Piet Diego nemen single op

Dit jaar brengt de coolste Piet van Nederland een single uit met Mary Poppins en de kinderen Jane en Michael Banks. Het nummer ‘Oh, wat een feest!’ is een regelrechte meezinger en Coole Piet Diego is reuze trots op deze nieuwe samenwerking: “Ik ben deze zomer stiekem naar Nederland gevlogen om de voorstelling van Mary Poppins te zien en was op slag verliefd op haar en haar magische krachten. Toen ik na afloop van de voorstelling Mary Poppins ontmoette op het dak van het Circustheater, reageerde ze meteen enthousiast op het idee om samen te zingen, maar wel alleen samen met Jane en Michael.” Aanstaande donderdag wordt de clip van de single opgenomen in het decor van Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen.

Ook Sophie Veldhuizen vindt haar nieuwe zangavontuur reuze spannend: “Toen Coole Piet Diego mij vroeg om samen een single te maken, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik vind het heerlijk om te zingen voor kinderen in het theater en nu kan ik dat samen met Jane, Michael en Coole Piet Diego doen voor alle kinderen in Nederland!”

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere gebeurtenis in een wonderlijk avontuur waarmee ze zorgt voor een hartverwarmende, magische en eigentijdse musical. Mary Poppins is exclusief te zien in het Circustheater Scheveningen. Sophie Veldhuizen is de alternate van Noortje Herlaar in de rol van Mary Poppins.

Coole Piet Diego heeft ook dit jaar weer een overvolle agenda.  Op 15 oktober verschijnt zijn nieuwste album ‘Coolste Hits 2’ waarop naast het duet met Mary Poppins ook bijdragen staan van Frans Bauer en Gerard Joling.  Op 10 oktober heeft hij opnieuw een hoofdrol in de speelfilm ‘Sinterklaas en Het Pakjesmysterie’. De bioscoopfilm van regisseur Martijn van Nellestijn is de opvolger van de succesvolle film ‘Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot’, die vorig jaar ruim 300.000 bezoekers trok en gekozen werd tot beste Nederlandse familiefilm van 2009. Ook is Diego vanaf begin november weer te zien in de tv-serie ‘De Club van Sinterklaas’ op RTL 4.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies