Daniëlle Veneman alternate Killer Queen

Daniëlle Veneman zal als vaste vervanger van Pia Douwes in de rol van Killer Queen te zien zijn in de hitmusical We Will Rock You.  Vorig seizoen speelde Daniëlle de rol van Sandra in de musical All Shook Up – Love Me Tender.

We Will Rock You ging op 3 september in première in het Beatrix Theater in Utrecht en is daar exclusief te zien.


Daniëlle Veneman speelde eerder rollen in Tanz Der Vampire, The Sound Of Music, Crazy For You, Jesus Christ Superstar, Chess enShhh…It Happens. Voor de rol in deze productie werd zij genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een kleine productie. Tevens was zij te zien in Les Misérables, Sjakoo en afgelopen seizoen in All Shook Up – Love Me Tender.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers van QUEEN, waaronder ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Kind Of Magic’, staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie.

Kaarten zijn te verkrijgen via SEE 0900-1353 en via www.wewillrockyou.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies