Dans der Vampieren voegt voor de derde keer extra shows toe

De voorstelling Dans der Vampieren blijft maar shows bij boeken. Toch blijft de laatste voorstelling op de al eerder geplande 24 oktober staan. Maar er zijn nu voor de 3de maal extra voorstellingen bijgekomen. Nu zullen ook op de dinsdagen en woensdagen voorstellingen gespeeld worden. Dans der Vampieren is hier mee een groots succes.

In Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en andere Oost-Europese landen was en is Dans der Vampieren een enorm succes. Ook ons land blijkt deze eerder atypische musical te smaken. Niet alleen de originele enscenering van Roman Polanski en de rockmuziek van Jim Steinman zorgen hiervoor. Een adembenemend decor en een ijzersterke Vlaamse cast, aangevoerd door Hans Peter Janssens en Anne Van Opstal, maken het plaatje compleet.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies