Johan Fretz in M-Lab musical Harem

Johan Fretz speelt van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 november de hoofdrol van Sultan Ibrahim in de oosterse musical Harem. Fretz studeerde onlangs af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Afgelopen zomer was hij dagelijks te zien in het tv programma On Air waarvoor hij 25 landen in 25 dagen bezocht om reportages te maken.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Ellen Evers (Cabaret, The Full Monty) de rol van Sultan-Moeder vertolkt. Ook zijn Marc Krone (Titanic, 3 Musketiers) en Michel Sorbach (Fame, Ja Zuster, Nee Zuster) te zien. Het ensemble bestaat uit zeven studentes van de Dansacademie van Lucia Marthas, waaronder Maria Hengst en Tjindjara  Metschendorp.

Harem gaat over de jonge Sultan Ibrahim II die een troonopvolger moet verwekken. Zijn moeder heeft een aantal favorieten geselecteerd, maar Ibrahim raakt in de ban van Rosanna, een meisje uit de keukens. De twee geliefden dringen door tot een geheime kelder onder het paleis en ontsluieren een oud geheim van de harem.

Deze nieuwe musical is geschreven en gecomponeerd door Joost Laterveer. Koen van Dijk tekent voor de regie, de muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk.

Klik op de foto om hem te vergroten.

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies