Tweede Knofje musical binnenkort in première

Na het succes van de eerste theatervoorstelling ‘Knofje en het circus’, kondigt Theatergroep POP met trots de geboorte van een tweede in de reeks aan! In deze nieuwe voorstelling met de titel “Knofje, waar zit je?” beleeft Knofje weer samen met haar vader, moeder, pop Flut en Oma Gooi avonturen die bij het groot worden horen. Knofje krijgt er namelijk een broertje of een zusje bij. En dat is spannend. Zo spannend dat Knofje zich goed verstopt en samen met Flut op reis gaat…

De cast zal bestaan uit Jennifer Ravestein, Katiuscia Principato, Maurice van Straten en Irene van der Aart. De voorstelling gaat 17 oktober in première in Theater Odeon te Zwolle. Voor de tourlijst kan je kijken op http://www.knofjedemusical.nl/

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies