ANWB Publieksprijs 2010 voor Woezel en Pip

Woezel en Pip in de Tovertuin is bekroond met de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical 2010. Gisteren kreeg Dinand Woesthoff, creatief directeur van producent Dromenjager, de prijs – een bronzen beeld naar een ontwerp van Pépé Grégoire – uitgereikt in het programma RTL Boulevard.

Het was de eerste keer dat de ANWB Publiekprijs voor beste kinder- en familiemusical werd uitgereikt. Om deze nieuwe categorie extra aandacht te geven vond de feestelijke uitreiking apart plaats van het gala 7 juni j.l. Naast Woezel en Pip in de Tovertuin waren Sprookjesboom en Hoe overleef ik mijn eerste zoen? genomineerd.

Woezel en Pip in de Tovertuin – nog t/m zo 2 januari 2011 te zien in de theaters – is een muzikale familievoorstelling waarin twee vrolijke, lieve hondjes spannende avonturen beleven.

De cast bestaat uit Bettina Holwerda, Koen Iking, Jacqueline Goedmakers en Florens Eykemans. De regisseur is Wilma Hoornstra; het script werd geschreven door Paul Paschier en Wilma Hoornstra i.s.m. producent Dinand Woesthoff van Dromenjager.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies