Hoorspel ‘Heerlijk duurt het langst’ in de maak

Vanaf mei 2011 laat Radio 2 een hoorspel horen van de musical Heerlijk duurt het langst, zo melden de AVRO.  Het is dan precies 100 jaar geleden dat de schrijfster Annie M.G. Smidt werd geboren.

Heerlijk duurt het langst is de eerste musical van Annie M.G. Smidt en Harry Bannink. De AVRO blaast nieuw leven in de musical en produceert het als hoorspel. Klassiekers als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Zeur Niet’, ‘Ze mag hem hebben’ en ‘Kom Kees’ zullen te horen zijn in dit verhaal.

Met nieuwe arrangementen van Bob Zimmerman (Bannink Tribute), onder regie van Stef Visjager (Bommel hoorspel) en de cast met Tjitske Reidinga (Marian), Pierre Bokma (Ido), Huub van der Lubbe (Ton), Arjan Ederveen (kruidenier), Lottie Hellingman (Emma), Olga Zuiderhoek, Bart Rijnink en Noa Koch zal de AVRO haar hoorspeltraditie voort zetten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies