Repetities La Cage aux Folles in volle gang

De repetities van La cage Aux folles zijn al weer een tijdje aan de gang. De cast was er dan ook klaar voor om op 12 oktober jl. een voorproefje te geven aan de vaderlandse pers. Natuurlijk mocht ook het traditionele taartmoment niet ontbreken.

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn travestie-act als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op z’n kop gezet.

La Cage aux Folles, met in de hoofdrollen Jon van Eerd, Stanley Burleson, Derek de Lint en Liz Snoijink, gaat op 28 november 2010 in première in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Bekijk ook de videoreportage die Musical Reports maakte van deze presentatie. Musical Reports sprak na afloop met Stanley Burleson, Anouk Maas, Juan Wells en Robin van den Akker over deze openingsvoorstelling van het DeLaMar. Bekijk deze reportage hier.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies