1500 kilo zand voor De boot en het meisje

Kenmerkend voor de nieuwe theaterproducties van M-Lab is de nadruk op tekst en muziek. Een gevolg daarvan is dat decor en kostuums vaak beperkt worden tot het minimale. Het decor van De boot en het meisje bestaat dan ook enkel uit 1500 kilo zand en vijf opblaas cactussen. De voorstelling is exclusief van 20 t/m 23 oktober te zien in theater M-Lab.

De boot en het meisje is gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Jonathan van het Reve uit 2007. Samen met componist Thomas de Jonker bewerkte hij zijn droogkomische dialogen tot een muzikale éénakter. Het is hun eerste theaterproductie. Gijs de Lange tekent voor de regie.

In De boot en het meisje zien we hoe Iwan min of meer per ongeluk een woonboot koopt en daarmee, ook weer per ongeluk, zijn vriendschap met Rosa in gevaar brengt. Met Samuel Hubner Casado, Matthias Quadekker, Mike Reus, Elise Schaap, Pepijn Schoneveld en Michel Sorbach. De repetities zijn in volle gang, waarbij Musical Reports de twee hoofdrolspeelster al eerder sprak. Het interview vind je HIER terug.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies