Last 5 Years eenmalig in M-Lab

In juni studeerden Rick Sessink (Into the Woods en Volendam, de musical) en Lotte Verhoeven met deze voorstelling af aan de opleiding Muziektheater van het Fontys Conservatorium. M-Lab geeft hen de kans om de voorstelling nog een keer te spelen. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

Last 5 Years beschrijft de vijfjarige relatie tussen Jamie en Sanne. Vanuit hem gezien begint het verhaal bij hun eerste ontmoeting en eindigt in het nu, terwijl zij het verhaal in het heden begint en vijf jaar eerder eindigt. De twee verhaallijnen kruisen elkaar slechts op één moment, als ze elkaar het ja-woord geven. De voorstelling is slechts eenmalig te zien, op maandag 25 oktober in theater M-Lab. Rick is ook columnist bij Musical Reports; zijn eerste column vind je HIER.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies