WIN Kruimeltje single

De prijsvraag is reeds gesloten!

Het is december 1912. Door de besneeuwde straten van een Hollandse havenstad zwerft Kruimeltje, een olijke, innemende straatjongen van 10 jaar. Hij heeft geen vader of moeder, geen broers en zusters. Ooit is hij als baby door zijn moeder achtergelaten bij vrouw Koster, die voor hem zorgt. Vaak voelt Kruimeltje zich eenzaam, maar het is ook een taaie. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Moor de straathond, eindelijk een echt thuis. Het schetst zijn verbazing als blijkt dat zijn vader en Wilkes oude jeugdvrienden blijken te zijn geweest. Kruimeltje durft het bijna niet te geloven. Zou Wilkes willen en kunnen helpen bij het vinden van zijn vader?

De voorstelling Kruimeltje gaat op 21 november 2010 in première in Theater de Efteling. Maar we kunnen nu al genieten van de muziek met het aanstekelijke nummer “We hebben niet dit, we hebben niet dat”.

Musical Reports mag in samenwerking met de Efteling en REP 5 exemplaren van de single weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? Stuur vóór 10 november a.s. het antwoord op de volgende vraag naar redactie [@] musicalreports.nl: Welke Op Zoek naar Mary Poppins kandidate zal een rol spelen in Kruimeltje?
Vermeld hierbij ook je postadres en zet in de onderwerpregel “Kruimeltje prijsvraag”.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies