Perspresentatie Volendam de musical

Op 20 oktober werd in het pittoreske Volendam de cast van de gelijknamige musical gepresenteerd. De cast gaf een voorproefje van deze musical en trotseerde het Hollandse weer om enkele foto’s te maken in de haven van Volendam.

Wat: Volendam de Musical
Wie: Oa. Maaike Widdershoven, Hilke Bierman, Rick Sessink, Job Bovelander & Jasper Kerkhof
Wanneer: 20 oktober 2010 (perspresentatie)
Waar: Volendam
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies