John Vooijs is vader geworden

Musicalster John Vooijs en zijn vrouw Mimi zijn sinds 14 oktober de trotse ouders van een zoontje. John en Mimi hebben het ventje Liam Jazz genoemd. Hun zoon is te vroeg geboren maar zowel hij als zijn moeder maken het goed. De We Will Rock You-ster vertelde aan deze krant dat hij voor het eerst vader ging worden: “Onze kindje is zo welkom. Wij weten al of het een jongetje of een meisje wordt en zijn er ook uit hoe het kindje zal gaan heten. Maar die twee namen houden we nog even geheim. Dit alles melden de Telegraaf vandaag.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies