Let’s celebrate with Jeans 20

Het is feest bij de Jeanscompany, want dit is al de 20e show! Vandaar dat de show van Jeans 20 “Let’s Celebrate” is genoemd. Jeans is ook dit jaar weer een feest en geweldige avond vol energie! Veel mensen die nu bekend zijn in de musicalwereld begonnen ooit eens bij Jeans. Bij Jeans zie je de musicalsterren van morgen stralen! Voor Musical Reports genoeg reden om een mooie fotoreportage te maken.

Wat: Jeans 20 – “Let’s Celebrate”
Wie: Oa. Bennie Hölzeken, Niels van der Gaarden, Diederick Ensink & Eileen Schilder
Wanneer: 19 oktober 2010 (reguliere voorstelling)
Waar: Oude Luxor, Rotterdam
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies