Koningin opent DeLaMar Theater

Koningin Beatrix heeft de smaak van de musical eindelijk te pakken. Nadat de koningin aankomend weekend aanwezig is bij de première van Soldaat van Oranje, zal zij op zondag 28 november ook aanwezig zijn bij de première van La Cage Aux Folles en tegelijkertijd het DeLaMar Theater in Amsterdam openen. Eerder was Koningin Beatrix aanwezig bij de première van de musical Ciske de Rat en bezocht zij onder meer de musical The Lion King. Dit meldde de Avro.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies