Cast ‘Harem’ begonnen met repeteren

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 november aanstaande is in het Amsterdamse theater M-Lab de musical Harem te zien. Afgelopen week kwamen cast en creatives voor het eerst bij elkaar en werden verwend met oosterse lekkernijen. Harem speelt zich af in Constantinopel ten tijde van het Ottomaanse rijk en vertelt over de jonge Sultan Ibrahim (Johan Fretz) die een troonopvolger moet verwekken. Zijn moeder (Ellen Evers) heeft een aantal favorieten geselecteerd, maar Ibrahim raakt in de ban van Rosanna (Maria Hengst), een meisje uit de keukens. De twee geliefden dringen door tot een geheime kelder onder het paleis en ontsluieren een oud geheim van de harem.

Klik op de foto om te vergroten.

no images were found

Op de onderste rij op de foto van links naar rechts: Sherene Farag, Marc Krone, Tjindjara Metschendorp, Johan Fretz en Maria Hengst. Middelste rij: Elianne Beukers, Riet Debruyne, Valerie Curlingford, Diandra Rooken, Ellen Evers en Michel Sorbach. Bovenste rij: Koen van Dijk (regie), Frans Heemskerk (muzikale leiding) Joost Laterveer (script en muziek) en Renate van Dijk (regie assistentie).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies