Première Soldaat van Oranje in beeld

Op zaterdag 30 oktober 2010 ging de musical Soldaat van Oranje in première in de theaterhangaar in Katwijk. De musical gaat over de de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn Leidse vrienden over hun keuzes tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Studeer je door met je kop in het zand? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: o.a. Catharine van Bruggencate, Matteo van der Grijn, Loes Haverkort e.a.
Wanneer: 30 oktober 2010 (première)
Waar: Theaterhangaar, Katwijk
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies