Cast La Cage aux Folles neemt DeLaMar in gebruik

Op dinsdagmiddag 2 november nam de cast van La Cage aux Folles intrede in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na de opening van de ‘stagedoor’ door hoofdrolspelers Jon van Eerd en Stanley Burleson volgde een rondleiding.

Wat: La Cage aux Folles
Wie: Oa. Jon van Eerd, Stanley Burleson, Anouk Maas & Karel Simons
Wanneer: 2 november 2010 (Opening artiesteningang DeLaMar Theater)
Waar: DeLaMar Theater Amsterdam
Door: Bianca Berentsen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies