DeLaMar Theater nieuw onderkomen voor cast La Cage aux Folles

Op dinsdagmiddag 2 november nam de cast van La Cage aux Folles intrede in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Na de opening van de ‘stagedoor’ door hoofdrolspelers Jon van Eerd en Stanley Burleson volgde een rondleiding.

Bij de artiesteningang werd de cast van La Cage aux Folles verwelkomt door algemeen directeur Fons Bruins, waarna van Eerd en Burleson de eer hadden om het lint door te knippen. Op het toneel werden zij toegesproken door Joop van den Ende en zijn vrouw Janine, die er met het VandenEnde Foundation voor hebben gezorgd dat het theater herbouwt werd. Daarna werden de artiestenfoyer en de kleedkamers voor het eerst in gebruik genomen. Na de repetitie periode in Focus zal vanaf nu gerepeteerd worden in het theater waar de musical op 28 november in aanwezigheid van Hare majesteit de Koningin in première zal gaan.

Bekijk onze volledige fotoreportage hier.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies