Uitreiking castalbum Legally Blonde

Na afloop van Legally Blonde de musical op op 4 november 2010 in de Meervaart te Amsterdam werd het castalbum van deze productie gepresenteerd. Niemand minder dan Mr. Bram Moszkowicz overhandigde het castalbum aan de cast.

Wat: Legally Blonde de musical
Wie: Oa. Kim-Lian van der Meij, Roy van Iersel, Joey Schalker, Raymond Kurvers & Cindy Bell
Waar: Meervaart, Amsterdam
Wanneer: 4 november 2010 (uitreiking castalbum)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies