Greg en Baud brengt thriller “Scarecrow”

Theaterproducent Greg en Baud komt met een wel heel spannende voorstelling. Ongekende spanning in het Kwadrant Theater als daar van 20 t/m 27 november a.s. de thriller “Scarecrow” te zien is.

Het verhaal is als volgt. In 1994 verdwijnen vier Londense studenten spoorloos tijdens hun vakantie in Wales. Inspecteur Mackeras heropent zelfstandig het onderzoek en keert terug naar de plaats waar ze het laatst gezien zijn; het dorp Cryhthin. In de pub hoort hij het verhaal van de verdwijning van Peter, Ross, Anne en Carolyn. Ondanks de waarschuwingen van de plaatselijke bevolking besluiten ze enkele dagen in Cryhthin te blijven en de nacht door te brengen in het veld van Odgers. Ze hopen even tot rust te komen en iets mee te maken van het traditionele Lunasadh-feest. Die nacht beginnen de verschrikkingen. De legende van de vogelverschrikker houdt de dorpsbewoners en de studenten in zijn greep en al snel weten Peter, Ross, Carolyn en Anne niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Dan wordt het eerste slachtoffer gevonden…

Voor meer informatie en tickets zie; http://www.greg-baud.nl/scarecrow/.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies