Voor slechts €15,00 p.p. naar ‘Een leven zonder jou’

Voor een aantal voorstellingen van ‘Een leven zonder jou’ biedt Musical Reports in samenwerking met ‘Musix Productions vzw’ een kortingsactie.

De 19-jarige Wim neemt zijn intrek in zijn studentenwoning. Hij gaat kunst studeren – net zoals zijn onlangs overleden moeder Roos heeft gedaan. Plots ‘springt’ Iris zijn kamer én zijn leven binnen. Maar Iris doet Wim aan zijn moeder denken. De realiteit van zijn relatie met Iris en de herinnering aan Roos vermengen zich met elkaar. In een draaikolk van emoties herbeleeft Wim de laatste weken met zijn moeder. Geen operatie of bestralingen konden haar dood op afstand houden. Wim neemt een beslissing die zijn leven zal beïnvloeden. Hoe zal liefde zijn leven en toekomst bepalen?

Dit is het verhaal van de musical een ” Een leven zonder jou” waarover Musical Reports laaiend enthousiast is. Met een intieme cast bestaand uit Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze en Lotte Geertsma tourt de voorstelling door Nederland en België. Musical Report lezers kunnen door samenwerking met Musix Productions VZW van een mooie korting genieten.

Je betaalt voor de onderstaande voorstellingen slechts 15 euro per kaart.

10 november in Amsterdam
14 november in Rotterdam
4 december in Deventer
9 december in Nijmegen

Boeken kan door een email te versturen naar: e.declercq@eenlevenzonderjou.com. Vermeld in de e-mail de kortinscode: “Kartonnen Doos”. Via de theaters en/of Musical Reports kan NIET geboekt worden met deze kortingsactie.

Musical Reports is niet aansprakelijk voor eventuele reserveringen en/of eventuele wijzigingen van de door Musix Productions VZW gestelde voorwaarden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies