Repetities Harem in vollegang

Op dit moment wordt in het M-Lab gerepeteerd voor een showcase van Harem. Harem is een nieuwe doorgecomponeerde musical van Joost Laterveer. Harem vertelt over de jonge sultan Ibrahim die samen een meisje uit de keukens, een oud geheim in de harem ontsluiert.

Wat: Harem
Wie: Oa. Ellen Evers, Johan Fretz, Maria Hengst, Marc Krone & Michel Sorbach
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 5 november 2010 (
repetitie)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies