Soldaat van Oranje viert grootse première

De Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema heeft, tot het moment dat de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, een onbezorgd studentenleven. Hij en zijn vrienden realiseren zich als bij donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken: ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Studeer je door met je kop in het zand? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: O.a. Catherine ten Bruggencate, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Loes Haverkort
Waar: De TheaterHangaar, Katwijk (voormalig vliegbasis Valkenburg)
Wanneer: 30 oktober 2010 (première)
Door: Saskia Ebbing

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies