Ça Bien on tour!

In mei 2010 stond Sabine Beens met haar solovoorstelling Ça Bien op de planken. Als eerste mogen wij vertellen dat zij in seizoen 2011-2012 met Ça Bien op toernee zal gaan! Onder regie van Paul van Ewijk neemt Sabine haar publiek mee naar kwetsbaar gebied over bangelijk verlangen, het ideaalbeeld, over cabaret, liedjes, een lesje leven en natuurlijk de Grote Liefde.

Eerder schreven wij: “Ça Bien is een mooie, pure en krachtige voorstelling. Wie niet bang is geconfronteerd te worden met al dan niet pijnlijke situaties uit het dagelijks leven, heeft een prachtige avond bij Ça Bien. Een pareltje!”

Voor meer informatie: kijk op www.sabinebeens.nl of lees hier het exclusieve feuilletoninterview dat wij eerder publiceerden.
Deel 1: Sabine Beens: even voorstellen
Deel 2: Ça Bien: uit het leven gegrepen
Deel 3: Verboden toegang: kwetsbaar gebied
Deel 4: Sabine Beens kijkt graag met liefde terug
Deel 5: Sabine Beens doet alles zelf
Deel 6: Sabine Beens houdt van groot én klein
Deel 7: Sabine Beens is een kwetsbaar meiske

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies