Cast ‘Tribute to Michael Jackson’ bekend

Van februari tot en met mei 2011 gaat het Luchtmachtorkest op tournee met A Tribute to Michael Jackson. In een avondvullend eerbetoon maakt het publiek kennis met het muzikale leven van The King of Pop. Michael Jackson is de meest succesvolle entertainer aller tijden en heeft een onuitwisbaar stempel gedrukt op de populaire muziek- en danscultuur. Met het Luchtmachtorkest, een spectaculaire danser en 7 zangeressen.

De show

Jackson’s geluid, stijl en dance moves waren een bron van inspiratie voor het creatieve team. Na een grootse introductie is het Michael Jackson zelf die de Tribute opent met Never Can Say Goodbye. Zijn originele stem is te horen, live begeleid door de 7 zangeressen en het Luchtmachtorkest. De cast zal bestaan uit; Leona Philipp0, Peggy Sandaal, Talita Angwarmasse, Annemieke van Dam, Sophia Wezer, Laurie Reijs en Mieke Dijkstra. Kortom allemaal mensen met musical ervaring. Na de soul van de Jackson 5 komen de enorme successen uit Michael’s solocarrière met hits als Billie Jean, Thriller en Bad. De show wordt afgesloten met de This is Itmegamix in een verrassende finale.

Bijzondere bewerkingen

Het Luchtmachtorkest heeft, onder leiding van chef-dirigent Jos Pommer, een naam opgebouwd met het uitvoeren van bijzondere bewerkingen. Pommer: “Ik laat voor ons orkest diverse tutti arrangementen maken, bijvoorbeeld van Black or White. Daarentegen laat ik Liberian Girl klein arrangeren in afro-style voor houtblazers en percussie. Ook I just Can’t Stop Lovin’ You wordt klein met hout en ritme. Leave Me Alone krijgt een swingende big band stijl.”

Carré

Op 14 maart 2011 staat het Luchtmachtorkest voor het eerst op het podium van Carré. Een bijzondere gelegenheid. De kaartverkoop van de tour is reeds gestart. De kaartverkoop van de voorstelling in Carré zal later deze week via de website van dit theater van start gaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies